Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر علی‌اکبر اسدی پویا چهارشنبه ۳ دی در گفتگو با خبرنگاران با یادآوری اینکه ایران در زمینه تشخیص و درمان صرع، جزو کشورهای مطرح جهان است، افزود: به واسطه حضور اساتید مطرح پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدعی هستیم که با تشخیص به موقع ضمن کاهش زمان مانیتورینگ بیماران مبتلا به تشنج، هزینه‌های اقتصادی درمان نیز به نحو قابل توجهی کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر نرم افزار تشخیص تشنج در بیماری صرع بر اساس هوش مصنوعی ساخته شده که ایده اولیه آن در بخش صرع بیمارستان نمازی شیراز ارائه شده است، افزود: این طرح در مجامع بین‌المللی اجرایی شده و پزشکان می‌توانند برای تشخیص و درمان به موقع صرع اقدام کنند که این امر مهم یکی از افتخارات جامعه پزشکی ما محسوب می‌شود.

اسدی پویا با اشاره به سابقه فعالیت بخش تشنج بیمارستان نمازی شیراز، گفت: از ۱۱ سال گذشته تاکنون، این بخش با برخورداری از تیمی مجرب از اساتید مختلف جراحی صرع و داخلی مغز و اعصاب و روانپزشکی، به عنوان تنها مرکز فوق تخصصی جنوب کشور شناخته شده که مطابق با استاندارهای دنیا، جراحی‌های موفقیت آمیزی در این مرکز انجام می‌شود.

او، مهمترین روش تشخیص این بیماری را تهیه نوار مغز کامپیوتری عنوان و تصریح کرد: به دلیل فعالیت‌های بیمارستان نمازی در این زمینه، تعداد زیادی از بیماران مبتلا به صرع و تشنج عصبی به این مرکز مراجعه می‌کنند که پژوهش‌های متعددی بر روی آنها انجام می‌گیرد.

اسدی پویا یادآورشد: به دلیل تحقیقات متعددی که در این زمینه انجام شده و تلاش خوب پزشکان شیرازی امروز نام دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان نماینده ایران، ‌جزو برترین کشورهای دنیا قرار گرفته است و به لحاظ تعداد انتشارات در زمینه تشنج عصبی در رتبه هفتم دنیا قرار داریم.

این پزشک متخصص خاطرنشان کرد که ایران به لحاظ انتشارات مقالات علمی در زمینه صرع بعد از کشورهای انگلیس، آمریکا و استرالیا قرار دارد.

اسدی‌ پویا همچنین با یادآوری اینکه بالغ بر ۴۵ هزار بیمار مبتلا به صرع در استان فارس وجود دارد، گفت: این بیماران با بهره‌گیری از خدمات درمانی و جراحی در بیمارستان نمازی شیراز احتمال بهبودی را خواهند داشت، در این زمینه رقابت تنگاتنگی بین متخصصان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مراکز درمانی آمریکایی و اروپایی وجود دارد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: صرع تشنج عصبی بیمارستان نمازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۷۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی

حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در حوزه  خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم  به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان‌پذیر است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا